Over Post Fietsen

23_postfietsen_showroom_web

Over Post Fietsen

Al sinds 1994 is Post Fietsen het meest vertrouwde adres in Kaatsheuvel en omgeving voor eindeloos fietsplezier

Ons team van deskundige en gemotiveerde medewerkers staat dagelijks voor u klaar.
Kwaliteit staat bij ons voorop en daarom blijven klanten bij ons terug komen.
Wij voeren kwaliteitsmerken waar wij alles over kunnen vertellen en waarvoor onze technici voortdurend geschoold worden.
In onze 1100 m2 grote winkel staat de grootste collectie in de regio voor u uitgestald.

Historie Post Fietsen

Ryan en Tommy Post, zoons van fietsenmaker Cor Post uit Oosterhout, zijn beiden profwielrenners geweest.

Hun hele leven staat in het teken van fietsen en nog eens fietsen.

In 1994 werd Ryan Post Tweewielers in Kaatsheuvel geopend door Ryan, even later stapte zijn broer Tommy in de zaak. Al snel werd het team uitgebreid met zeer ervaren monteurs en verkopers, waarvan de meesten fietsen zelf ook als hobby hebben.

In februari 2013 werd de winkel aan de Gasthuisstraat verlaten voor een nieuwe locatie van 1100 m2 aan de Verzetstraat in Kaatsheuvel: Post Fietsen B.V.  Het team werd uitgebreid en het assortiment verbreed. Saskia (partner van Tommy) en Martine (partner van Ryan) gingen meewerken in de zaak.

Na vijf mooie jaren aan de Verzetstraat besloten Tommy en Saskia hun carrière een andere wending te geven en zijn ze uit de zaak gestapt. Het ervaren team van Post Fietsen draait nu verder onder leiding van Ryan.

Als u geïnteresseerd bent in fietsverhalen en avonturen van Ryan en de andere fietsfanaten, kom dan zeker eens langs in de winkel.

De mensen achter Post Fietsen

Wij staan voor service en kwaliteit. Alle medewerkers bij Post Fietsen zijn fietsfanaten en weten u alles te vertellen over fietsmerken, banden, onderhoud etc.

Ryan is een fietsfanaat van huis uit. Hij was een gewaardeerd renner in de Gazelle amateur ploeg en wist menige overwinning in binnen en buitenland op zijn ererol te plaatsen. Hij heeft als vertegenwoordiger bij de Koga gewerkt en de banden met Koga zij nog altijd sterk. Als één van de grotere dealers wordt hij vaak door leveranciers uitgenodigd om mee te denken over nieuwe ontwikkelingen. Partnerschap met dealers is voor Ryan van essentieel belang om zijn klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Björn

Björn begon zijn carrière als fietstechnicus en -verkoper en heeft een uitstap gemaakt naar de motorenbranche. Daar bleek dat sleutelen aan fietsen zijn passie is en daarom keerde hij in 2013 terug naar de fietsenbranche. Bij Post Fietsen staat hij vooraan in de werkplaats en is hij op drukke dagen ook regelmatig als verkoper in de winkel te vinden.

Chris

Chris houdt van avontuur; hij heeft als duikinstructeur en verkoper van duikuitrustingen op de meest exotische plekken in de wereld gewerkt. Zijn passie voor fietsen bracht hem in 2018 naar onze winkel en hij heeft zich snel ontwikkeld tot een gedegen verkoper met veel kennis van alle soorten fietsen. Ook hij is zelf vaak op de mountainbike of racefiets te vinden.

Fabian

Fabian is de denker in de werkplaats. Met zijn technische kunnen heeft hij een mooie derde plaats gehaald op de Nederlandse Fietsmonteur Kampioenschappen. Fabian is dé specialist op het gebied van elektrische fietsen. Hij is bovendien gekwalificeerd leermeester.

Martine is de partner van Ryan Post. Zij werkt vooral achter de schermen en draagt zorg voor marketing, personeelszaken en administratie. Maar als het druk is springt zij ook wel eens bij in de verkoop en komt u haar dus tegen in de winkel.

Michael heeft in 2015 zijn opleiding tot fietstechnicus aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch afgerond. Hij is ons manusje van alles. Behalve fietsen repareren, zie je hem ook vaak rondrijden in onze bus. Dan is hij op weg om bij onze klanten in de regio fietsen op te halen en te bezorgen.

Peter

Peter is vanaf het begin werkzaam in de zaak. Een technicus van huis uit, hij is de man die de wielen bouwt en de afstelling ter hand neemt van de moderne vrijetijdsfietsen. Zelf is Peter is een fanatieke wielrenner die regelmatig deelneemt aan binnen- en buitenlandse toertochten. Een rondje IJsselmeer of Milaan-San Remo; hij draait er zijn hand niet voor om!

Stan, geboren en getogen in Kaatsheuvel, kent als geen ander zijn klanten. Met veel geduld en inlevingsvermogen verdiept hij zich in de wensen van zijn klanten en komt zo tot het juiste advies. Zelf heeft hij een passie voor de mountainbike.

Jaap

Jaap is de jongste aanwinst van het team en brengt een flinke dosis ervaring met zich mee vanuit onder meer Loon op Zand waar hij eerder werkte als fietsmonteur.  Jaap is een allround monteur met kennis van alle soorten fietsen.

Chislaine Post

Chislaine is de oudste dochter van Ryan en de eerste van de volgende generatie Post die het team komt versterken. Zij houdt ook nog erg van het “vrije” leven. Daarom is ze vooral in het drukke seizoen werkzaam in de winkel. Ze hoopt in het najaar genoeg verdiend te hebben om weer voor een tijdje naar Australië te kunnen vertrekken. Wij zijn blij met haar hulp in de verkoop en bij het ophalen en bezorgen van fietsen.